Nieuwe 3D -bril

De makers van de nieuwe 3D -bril presenteren deze week een nieuw model op de SD & A -beurs in San Francisco. De glazen zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitenwijking en kosten elk ongeveer 85 cent. Het verschil in kosten tussen de filmprint en de digitale versie van een film wordt betaald door distributeurs. Het opnieuw doen van elke bioscoop over de hele wereld zou ongeveer 10 miljard kosten. Maar de voordelen van nieuwe 3D -glazen zijn veel groter dan de nadelen.

De technologie achter de 3D -illusie is gebaseerd op anaglyfische afbeeldingen, die beelden zijn die zijn gemaakt met behulp van twee camera’s en gefilterd door Adobe Photoshop. Deze afbeeldingen worden vervolgens gecombineerd met 3D -bril om de illusie van diepte te creëren. Naast het bieden van een dieper zicht, zijn 3D -afbeeldingen beschikbaar in films. Afhankelijk van het type film, biedt de bril een 3D -print of een Anaglyph -video. Voor beide typen zijn Proview Plastic 3D -bril een uitstekende keuze. Ze komen in een roedel van vier, waardoor ze gemakkelijk te delen zijn met vrienden en familie. Ze zijn gemaakt van duurzame plastic frames met een hoogwaardige rode-cyan-lens. Dit betekent dat ze lang meegaan en kwaliteitsservice bieden.

Theaters hebben traditioneel vertrouwd op 3D-brillen van theaterkwaliteit. Nu heeft Dolby Laboratories een bril van de volgende generatie gecreëerd die comfortabeler, krasbestendig zijn en anti-glare-eigenschappen bieden. Deze glazen zijn ook compatibel met Dolby 3D digitale cinema -systemen. Deze glazen hebben ook een nylon -frame, waardoor extreem licht de bril binnengaat en de reflecties van de interne lens verminderen. Ondanks het hoge prijskaartje zijn deze glazen gemaakt met bioscoopexposanten in gedachten.

Scroll naar boven